Projekti

Projekat:
Veb sajt Udruženja za bolesti motoneurona Srbije

Imajući u vidu teškoće sa kojima se suočavaju oni kojima je dijagnostifikovana retka neurološka bolest ALS, pri izradi sajta smo posebnu pažnju obratili da bude pregledan, da kretanje po sajtu bude intuitivno, kao i da sadržaj bude dobro organizovan.

Rad na ovom projektu za nas je bio čast i zadovoljstvo.

Poslala sam kolegama sa Klinike da pogledaju sajt, uključujući i mom profesoru Vladimiru Kostiću koji je bio dugo godina moj direktor a sada je Predsednik Akademije nauka i svi su oduševljeni! Komentari su pre svega da je fantastično sve uklopljeno, sa merom itd. Bravo!
Prof. dr sc. med. Zorica Stević
Rukovodilac Centra za polineuropatije Neurološke klinike Kliničkog centra Srbije

Projekat:
Online katalog za veliku količinu proizvoda

Glavni izazov je bio organizovati i prikazati 500 artikala sa mnogim varijacijama, iz bogatog asortimana kompanije DICK koju zastupa Kristal d.o.o. iz Valjeva. Mi smo napravili kompleksne taksonomije koje imaju do tri nivoa dubine što nam je omogućilo da lako generišemo kataloški prikaz po različitim kriterijumima. Sajt je izuzetno lak za navigaciju, pregledan a prepun sadržaja.
Hvala vam na uspešnom projektu izrade naše nove internet stranice. Doneli ste nam priliku za bolji strateški marketing. Profesionalno urađena celokupna usluga. Svakako ću vas svima preporučiti.
Ranko Jovanović
Kristal d.o.o. Valjevo

Projekat:
Veb sajt za blog sa recenzijama i komentarima ugostiteljskih objekata

Jedini input koji smo dobili je bilo da “sajt treba da izgleda lepo”, a od materijala dvadesetak već postojećih tekstova bez fotografija i jedan crtež mačka Garfilda. Usled nedostatka bilo kakvih vizuala, odlučili smo da uzmemo crnu i narandžastu boju sa Garfilda i napravimo jednostavnu ali vizuelno veoma upečatljivu stranicu.
Nije loše ispalo. Svakako bolje nego što sam ja očekivao. I ekipa je dobra, imaju duha. Mene je lično jako motivisalo to što sam svoje tekstove prebacio na novi sajt i od tada imam mnogo više elana da pišem.
Mrzovoljni Hedonista
Bloger, hedonista, autor sajta hedonista.dgt.rs